G-Star

G-Star is een van de populaire en bekende merken op het gebied van het produceren en verkopen van kleding in allerlei landen over de hele wereld. Het merk is de laatste jaren vooral populair geworden onder tieners en jongeren. De kleding wordt aan de lopende band geproduceerd en verkocht en is in tal van landen enorm populair.

Informatie G-Star
G-Star kleding Het label G-Star werd in 1989 in Amsterdam opgericht. Het product werd eerst onder de noemer van Gap-Star op de markt gebracht, maar dit veranderde al snel in G-Star, dat een meer trendy uitstraling heeft op de internationale markt.

Vanuit de Nederlandse hoofdstad werd het merk al snel in meerdere landen verkocht en in 1991 is G-Star de samenwerking aangegaan met modedesigner Pierre Morisset uit Frankrijk.

G-Star heeft in 1996 een jeandesign onder de naam G-Star Elwood op de markt gebracht en dat werd meteen de doorbraak voor het modemerk.

In 2006 kwam G-Star nog negatief in het nieuws als gevolg van de slechte omstandigheden, waaronder de werknemers in India hun werkzaamheden voor het bedrijf moesten verrichten. Dit knelpunt werd in 20008 hersteld.

G-Star verkoopt momenteel producten in meer dan zestig landen en beschikt over meer dan vijfduizend verkooppunten.

Kleding van G-Star
De kleding van het merk G-Star is bekend in tal van landen. Jongeren in Nederland lopen massaal rond in de kleding van dit bedrijf. In de jeanswereld heeft G-Star Raw Denim een grote invloed gehad en mede hierdoor is het G-Star concept nog verder ontwikkeld. Het imago is bijzonder scherp en richt zich in principe op doelgroepen van alle leeftijden.

Er zijn verschillende producten onder de naam G-Star bekend:

Broeken: de G-Star broeken zijn geschikt voor uiteenlopende situaties, maar de meest bekende broeken zijn de jeans. De broeken zijn geschikt voor elke doelgroep en verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren. Het logo bevindt zich meestal achterop de broek.
Schoenen: De G-Star schoenen zijn er zowel voor vrouwen als voor mannen. Er zijn laarzen met hakken, maar bijvoorbeeld ook enkelboots. De schoenen onderscheiden zich in verschillende stijlen, maten en prijzen.
Petten: De G-Star petten zijn erg populair en verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals Caps en Beanies.
Zwemkleding: G-Star zwemkleding is ook te vinden in het aanbod met bikini's voor de dames en shorts voor de mannen.
Bovenkleding: Er is veel keuze in G-Star bovenkleding, met longsleeves, T-shirts, polo's en truien. De bovenkleding is zowel geschikt om in de vrije tijd te dragen als naar school of naar het werk.
Jassen: G-Star jassen zijn altijd modieus en worden vervaardigd van uiteenlopende materialen. Er is zowel een zomercollectie met jassen als een wintercollectie.

Copyright 2012 KledingOnline.net Disclaimer - Uw online kleding site - Alle merken op KledingOnline.net