V&D

V&D

Vroom & Dreesmann is onder de afkorting V&D bij een groot publiek bekend. Deze warenhuisketen geeft de klanten inspiratie op allerlei gebieden. Iedereen kan slagen in een aankoop bij deze winkel met een gevarieerd aanbod op het gebied van allerlei producten van bekende en minder bekende merken.

De prijzen zijn prima en er wordt een uitstekende service geboden. Elke dag staan de medewerkers van de warenhuizen weer voor de consumenten klaar.

Direct naar de V&D webshop gaan? Klik hier!

V&D webshop

Vroom & Dreesmann is opgericht in 1887 en uitgegroeid tot meer dan een begrip. Meer dan zestig vestigingen zijn er te vinden, waar in totaal twaalfduizend medewerkers een uitstekende service verlenen aan de anderhalf miljoen consumenten, die wekelijks een van de vestigingen bezoeken. V&D is ook een vertrouwd begrip met een gevarieerd assortiment tegen eerlijke prijzen. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en de collecties worden aan de seizoenen en nieuwe ontwikkelingen aangepast. Naast huislabels zijn er ook talloze producten van bekende topmerken in het assortiment opgenomen.

Passie
Dat V&D een warenhuis is met passie is altijd merkbaar. Niet alleen door wat er gedaan wordt, maar ook door de wijze waarop en voor wie het gedaan wordt. Duizenden loyale medewerkers doen dagelijks hun uiterste best om niet alleen inspirerende collecties samen te stellen, maar ook de consumenten tevreden te stellen. De energie van het team van medewerkers is bij binnenkomst direct voelbaar. De warenhuizen stralen warmte en gezelligheid uit. Klanten voelen zich welkom en dat is mede dankzij de inzet van alle medewerkers.

Inspirerend gemak
Het winkelen bij V&D biedt de consument gemak. Er zijn in heel Nederland vestigingen te vinden. Bovendien is er geen drempel aanwezig om binnen te stappen en is de winkel niet alleen geschikt om snel een boodschapje te doen, maar ook om uitgebreid te winkelen. Er zijn altijd inspirerende collecties beschikbaar in het warenhuis.

Naast een aanbod van praktische artikelen, zijn er ook leuke artikelen beschikbaar op het gebied van wonen net als een gevarieerd aanbod van mode. Alles is bij de V&D overzichtelijk in een grote winkel te vinden. Gemak dient de mens en bij dit warenhuis staat dat buiten kijf.

Speciale aanbiedingen, acties & kortingscodes

V&D
Uitverkoop: Tot 50% korting op een grote collectie mode.

Copyright 2012 KledingOnline.net Disclaimer - Uw online kleding site - Alle merken op KledingOnline.net