Wehkamp

Wehkamp

Wehkamp is in 1952 opgericht en in Nederland marktleider op het gebied van thuis winkelen. Er wordt door het bedrijf een multimedia/multichannel aanpak gehanteerd. Dat houdt in, dat elke klant vanuit het eigen huis op afstand kan winkelen via verschillende kanalen.

Direct naar de Wehkamp webshop gaan? Klik hier!

Wehkamp webshop

Winkelen via internet neemt het grootste aandeel van de omzet in beslag. Via internet is er namelijk sprake van een omzetaandeel van meer dan tachtig procent. Daarmee is Wehkamp in Nederland uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde webwinkels en is de webshop tevens de grootste.

Industri Kapital is grootaandeelhouder van de onderneming. Wehkamp biedt een totaal homeshopping concept en naast betaalgemak ook nog eens andere vormen van financiele diensten. In totaal heeft Wehkamp ongeveer 1,3 miljoen vaste klanten en elk jaar worden er meer dan 4,6 miljoen bestellingen afgeleverd.

Elke week komen er gemiddeld 1,2 miljoen bezoekers naar de website van Wehkamp.nl. Het assortiment is uitgebreid met een aanbod van circa vijfentwintigduizend artikelen, die onderverdeeld zijn in de winkels Fashion, Electronics en Living.

Speciale aanbiedingen, acties & kortingscodes

Wehkamp
Easy sale: Mode vanaf €5!

Copyright 2012 KledingOnline.net Disclaimer - Uw online kleding site - Alle merken op KledingOnline.net