Label54

Label54

De online fashion winkel Premiumtees is in mei 2005 opgericht. Vanaf de start van de onderneming is het bedrijf erop gericht om in de vraag te voorzien naar gevestigde en nieuwe merken. Aanzetten, beinvloeden en inspireren zijn daarbij de kernwoorden.

Direct naar de Label54 webshop gaan? Klik hier!

Label54 webshop

Met het vergroten van de bekendheid heeft ook het assortiment een ontwikkeling ondergaan. Het merkenpakket en het aantal productsoorten is dan ook enorm uitgebreid en daarbij figuurlijk door het dak gegaan.

De naam Premiumtees dekte daardoor niet meer de lading. Wat er gedaan wordt en wat er nog komen gaat, verdiende een nieuwe naam. Het pad der verandering werd ingeslagen en daarom is de naam in 2008 aangepast.

Het werd de naam Label 54. Deze naam is mede gekozen door de opgedane inspiratie met betrekking tot de nachtclub Studio 54 in New York en doordat het 54e label aan de collectie werd toegevoegd. Label 54 biedt een ieder met oog en hart voor dance, party en fashion in Europa de betere mode via internet aan. Stoere en kleinere modemerken worden door ons rechtstreeks ingevoerd en zijn een prima aanvulling op de collecties van vooraanstaande merken.

Label 54 heeft aandacht voor de consument. Dat betekent dat voor 17.30 uur gedane en betaalde bestellingen nog op dezelfde dag verzonden worden. Onze klantenservice is uitstekend en er wordt geen probleem gemaakt van het ruilen of geld terug krijgen voor bestelde artikelen. Bij vragen kan er ook altijd contact worden opgenomen en voor suggesties staat Label 54 altijd open.

Veel plezier met shoppen!

Speciale aanbiedingen, acties & kortingscodes

Label54
Gratis verzending en nieuwe collectie bij Label54!

Copyright 2012 KledingOnline.net Disclaimer - Uw online kleding site - Alle merken op KledingOnline.net